vds satın al Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article


vds satin al


Sinirsiz Aylik Trafik, SSD Disk, Özel IP Adresi, Linux veya Windows isletim sistemi seçenekleri ve yüksek uptime orani ile ucuz VDS satin alin.

vds satin al






VDS Server kiralamanın kazanımı nedir? VDS sunucular fiziksel sunucularla nüsha bir yapıda olmasına karşın fiziki sunucuların tersine canlılık vb. maliyetler oluşturmaz.

İletişim Detayları Bizlere ulaşabileceğiniz tüm muhabere kanallarımız İletişim Bilgileri

VDS sunucular ve VPS sunucular beyninde bulundukları fiziki sunucudaki kaynakları sanallaştırma kısmında farklar bulunmaktadır. Bu farklardan en önemlisi VDS sunucularda ana sistemdeki kaynaklar bütün VDS’ ler tarafından paylaşımsız kullanılmaktadır, özetle donanımsal sanallaştırma dokumalmaktadır.

10 Gigabyte güçündeki network alt imalızı dünyanın en kaliteli network cihazlarını üreten Juniper marka cihazlar ile donatıp, her sunucumuza 2x1000 Mbps olacak şekilde yedekli bağlamlantı sağlmaktayız. Böylece hayalî sunucularımızda network ilişkisı sıkı boğazdan kurtulmuş olmaktadır.

Bir kullanıcıya atanan kaynak sistemden ayrılır. özge bir kullanıcı ile paylaştırılmaz. Örneğin sunucunuzu 8 GB ram ile sipariş ettiğinizde kullanımınız birlikte 8 GB ram size atanır ve sistemden düşer. Sair sistemlerde ise atanan kaynaklar boş ise farklı bir kullanıcı tarafından kullanılabildiği midein model yoğunlunda toplamda her insanın hizmeti hafiflar.

VDS takdimci kısaltmak istediğinizde her hin en nitelikli, oranlı fiyatlı ve ali performanslı VDS sunucuları VDS Kirala bünyesinde bulabilirsiniz. Fiziksel sunucuların hem fiyatları hem de mahiye masrafları şiddetli olabilmektedir. Hassaten donanımda rastgele bir mesele evetşandığında lahika masrafların çıkması da vds al kaçınılmaz hale hasılat. VDS sunucularda ise mahiye yahut senevi olarak verilen ücretin haricinde rastgele bir lahika ücret oluşmaz. Bu nedenle VDS otomobil fiyatları fiziki sunuculara bakılırsa daha uygundur diyebiliriz. Niye VDS anonsör yeğleme ediliyor?

Tüm lokasyonlarımızda muayyen bir kısıma kadar ücretsiz olarak sahabet sağlmaktayız, Sipariş esnasında ek sahabet satın alarak arkanıza yaslanıp hücumlardan kurtulun.

VDS isticar hizmeti içerisinde sunucu taşıma desteği bulunan mu? Bulunan sunucunuzu firmamıza taşımak isterseniz ücretsiz olarak anonsör taşıma desteği sunmaktayız. Konuyla ait olarak bizimle komünikasyon kurabilirsiniz

Sunucularımızda şiddetli İnternet erişimini daha da çokleterek, siz değerli üyelerimizin memnuniyeti doğrultusunda vüruttiriyoruz.

cPanel VDS Server vds satın al hizmeti sağlıyormusunuz? Beli sunucunuzda dilerseniz cPanel Muayene Panel lisansını da satın alabilirsiniz. Tığ ücretsiz olarak kurulumunu gerçekleştirip size destek olacağız.

Cihetımıza ve bünyemiz tarafından konstrüksiyonlıcak sorunlarda ve işlemlemlerde dayak vermekteyiz, Sizin doğrultuınızdan dokumalıcak olan medarımaişetlemlerde munzam takviye paketi alarak yardım alabilirsiniz.

VDS hem üst seviye performans sunuyor hem bile genel ağ siteniz için bu performansın süreklilığını garanti ediyor. Eğer Paylaşımlı Hosting’i yeğleme ederseniz fiziksel sunucunuzu ve izlence uygulamalarınızı farklı internet siteleriyle beraber çalıştırmak mecburiyetinde lafırsınız.

Zen Mimarisine mevla yeni ev ve çok çekirdek performansı ile farazi sunuculardada mualla başarım veren, benchmark testlerinde dünyanın en iyileri arasına girmiş Ryzen 9 5900x ve Ryzen 9 uygun vds satın al 3900x fiillemciler ile performansı doruklarına kadar evetşayacaksınız. Firmamız Ryzen farazi sunucularında yalnızca Samsung 980 ve 970 Pro NVME M2 SSD tercih etmektedir. Böylecene müşterilerimiz 7000 MB/sn kıraat tahrir güçına kadar ulaşarak hizmetlemlerini çok henüz hızlı şekilde yapabilmektedir. Ryzen VDS Satın Tuzak

VDS paketlerine yedekleme hizmeti dahil mi? Tüm VDS paketlerine ayda 1 kat yürütmek üzere yedekleme hizmeti dahildir. Elan çokça sayıda yedekleme salgılamak istiyorsanız munzam yedekleme hizmeti satın alabilirsiniz.

Report this wiki page